Dörrar i olika färger

Vita ytterdörrar – Tidlös elegans och renhet

Vita ytterdörrar utstrålar tidlös elegans och sprider ljus både i hallen och på dörrens utsida. Vitt är en klassisk och ”ren” färg som skapar en fräsch och inbjudande atmosfär, oavsett om det handlar om möbler, väggar och dörrar. Vita dörrar kompletterar olika designstilar på ett enkelt sätt och ger en estetiskt tilltalande entré som välkomnar dina gäster.

Vit pardörr
Vit pardörr
Vit ytterdörr enkel
Vit enkeldörr

Se alla vita dörrar

Svarta ytterdörrar – Stilfull och sofistikerad

Svarta ytterdörrar ger en stilfull kontrast som utstrålar raffinerat god smak. Den svarta färgen har blivit allt mer populär på senare år, svart upplevs som modernt och blir sällan fel i sammanhang som inredning och design. Svarta dörrar ger ofta en känsla av lyx samtidigt som de är enkla och inte sticker ut för mycket.

Svart pardörr
Svart pardörr
Svart enkeldörr
Svart enkeldörr

Se alla svarta dörrar

Röda ytterdörrar – Djärv personlighet och värme

Röda ytterdörrar utstrålar en djärv och levande karaktär. En röd dörr visar på personlighet och sprider värme i entrén och ger lite av en ”wow-känsla” som sticker ut. Färgen utstrålar passion, kärlek och energi samtidigt som den ger huset en varm och inbjudande känsla. Röda dörrar är ett uttalande om din unika stil och gör att hemmet sticker ut på ett livfullt sätt.

Röd pardörr
Röd pardörr
Röd ytterdörr
Röd enkeldörr

Se alla röda dörrar

Blå ytterdörrar – Lugn harmoni och avkoppling

Blå ytterdörrar förmedlar en känsla av lugn harmoni och avkoppling. Färgen associeras med havet och himlen och ger en fridfull atmosfär till husentrén. Blå dörrar skapar en avslappnad och rofylld känsla samtidigt som de ger en touch av välvårdad och balans till ditt hem.

Blå dubbeldörr
Blå pardörr
Blå ytterdörr enkel
Blå enkeldörr

Se alla blå dörrar

Gröna ytterdörrar – Naturlig skönhet och trygghet

Gröna ytterdörrar ger en naturlig skönhet och förmedlar en känsla av trygghet. Färgen förknippas med naturen och ger en fräsch och harmonisk känsla som knyter an till omsorg och omtänksamhet. Gröna dörrar ger huset balans och en lugnande närvaro, samtidigt visar färgvalet din personlighet. Grönt kan också förknippas med förnyelse och klimatvetenhet.

Grön dubbeldörr
Grön pardörr
Grön dörr med fönster
Grön enkeldörr

Se alla gröna dörrar

Bruna ytterdörrar – Värme och välkomnande atmosfär

Bruna ytterdörrar sprider värme och ger en välkomnande atmosfär till din entré. Färgen ger en jordnära och varm känsla som ofta förknippas med lugna och trygga personlighetstyper. Bruna dörrar ger en känsla av stabilitet, närhet och angenäm hemtrevnad. I rätt sammanhang kan brunt kännas exklusivt och påkostat.

Brun dubbeldörr
Brun pardörr
Brun ytterdörr
Brun enkeldörr

Se alla bruna dörrar

Grå ytterdörrar – Tidlös elegans och stilrenhet

Grå ytterdörrar förmedlar tidlös elegans och ger en stilren känsla som passar bra i många olika sammanhang. Den neutrala färgen passar utmärkt till olika hustyper och färgscheman. Grå dörrar ger en balanserad och sofistikerad touch samtidigt som de skapar en modern och stilfull entré.

Grå dubbeldörr
Grå pardörr
Grå ytterdörr
Grå enkeldörr

Se alla grå dörrar

Ytterdörrar i trä – Naturlig skönhet och varmt välkomnande

Ytterdörrar i trä ger en naturlig skönhet och sprider ett varmt välkomnande i din entré. Exempel på vanliga träslag i dörrar är teak, ek, furu och valnöt. Beroende på vilket träslag och nyans man söker kan den ge unik karaktär och mycket charm till husets ingång. Trädörrar förmedlar en känsla av äkthet, värme och en naturlig elegans som känns inbjudande.

Ytterdörr i Teak
Enkeldörr i teak
Ytterdörr i teak utan fönster
Enkeldörr i teak

Se alla dörrar i trä

Ytterdörrar
Logo