Låna till fönster och ytterdörrar

Låna till fönster och ytterdörrar
2015-08-16 Ytterdörrar.nu

Investera i hemmets fönster & dörrar

Att investera pengar i sitt eget hem är inget nytt. Vi gör det mer eller mindre Finansiera varje dag, genom att lägga tid och pengar på att underhålla och förbättra våra boningar. Att köpa inredningsdetaljer så som ytterdörrar, fönster och lös inredning kostar pengar, samtidigt kan exempelvis en installation av en kvalitativ ytterdörr kan göra hemmet både säkrare och mer energieffektivt. Många hem betalar onödigt höga elräkningar på grund av att värmen smiter ut genom dörrar och fönster i hemmet. Att köpa ett hem som redan är totalrenoverat kan kräva stora bolån som helt enkelt inte går att motivera i förhållande till vad man får genom hemmet att lägga ned lite av sin egen tid och arbete.

Låna till fönster & dörrar

Hur gör man då om man söker finansiering till nya fönster eller dörrar i huset? Genom att till en början räkna ut vad den totala besparingen kommer att bli kan man först räkna ut om det kan vara värt att låna pengar för att köpa dessa produkter. Eftersom räntorna är förhållandevis låga just nu finns det förmånliga lån och krediter att hitta, men hur vida det är värt att göra denna investering beror helt och hållet på vilket avtal man får på sitt lån och vad den årliga besparingen blir.

Sänk premien på hemförsäkringen

Hemförsäkringens premie och självrisk kan komma att sjunka vid installation av en rejäl och godkänd ytterdörr. Detta leder förutom till lägre kostnader även självklart till en tryggare vardag för hela familjen. Läs om att välja ytterdörrar: https://www.byggahus.se/renovera/valj-ratt-ytterdorr