Dörrhandtag

Skånska Byggvaror Dörrar

Buildor Dörrhandtag

Hemfint Dörrhandtag

Byggmax Billiga Dörrhandtag

Beslag Dörr Basic

Dörrhandtag lås beslag Borg B165

Beslagspaket ASSA Säkerhetsdörr

Yttedörr beslag handtag Dorma

Lås Beslag ytterdörr

Dörrhandtag Borg Grundpaket

Handtag ytterdörr Krom

Dörrhandtag ytterdörr krom utan låskista

Ytterdörr handtag Habo krom

Ytterdörrhandtag Habo Krom

Ytterdörrsats Krom låskista

Dörrhandtag till rätt pris online

Billiga dörrhandtag från svenska återförsäljare på internet. Ytterdörr.nu tipsar Svenska hemmafixare och inköpare om bra erbjudanden på dörrar och dörrhandtag som kan köpas online. För att ett erbjudande ska kunna visas på sidan skall leverantören erbjuda fri frakt och delbetalning eller möjlighet till faktura. Vi strävar efter att lista både billiga och olika typer av erbjudanden. Dörrhandtag kan till exempel vara utformade på olika sätt både av estetiska och praktiska skäl. Kromade handtag är en variant som blivit mer populär de senaste åren.

Billiga dörrhandtag med lås

Billiga dörrhandtag kan levereras med eller utan lås. Innerdörrar installeras i regel utan lås, men på arbetsplatser eller vid särskilda behov kan ett lås även installeras när så önskas. De flesta dörrhandtag passar dörrar av standardmått. Läs mer om detta när du är inne på produkten för att välja eventuella mått och skräddarsy din beställning.

Handtag & lås till ytterdörr

Dörrhandtag till innerdörr av något slag finns i många både enkla och mer avancerade utföranden. För den som vill ha ett funktionellt handtag utan finesser kan köpet bli betydligt billigare än vad man på förhand kanske hade räknat med. Billiga dörrhandtag till innerdörrar finns att köpa hos Svenska leverantörer online.

Beslag och låscylindrar

Billiga dörrhandtag och beslag till källardörrar är normalt mindre avancerade än till vanliga ytterdörrar och kostar således mindre pengar. Låscylindern på källardörren kan variera, och det är inte alla av dessa dörrar som kan anpassas med ett lås. Om din dörr inte behöver något vanligt lås kan en billig källardörr vara rena fyndet för den som köper online. Kom ihåg att köpa en hasp till källardörren om du behöver en ny.

Pris och kvalitet

En billig låscylinder eller annan mer exklusiv modell är en viktig del av dörren eftersom den påverkar hur vida dörren faktiskt kan hållas låst eller inte. Låscylindern kan ofta köpas från ett annat märke eller tillverkare än själva dörren, men försäkra dig om att låset kommer att passa till din dörr ändå. Mått och andra detaljer går att läsa om varje produkt. En vanlig cylinder passar de flesta dörrar. Läs mer inne på produkterna.